Werkplaats – Motor Service Alkmaar

Werkplaats

Motor Service Alkmaar de motorzaak van Alkmaar werkplaats:

Onderhoud & taxaties
Bij ons kunt u terecht voor elke vorm van onderhoud of reparatie aan uw motorfiets: van kleine onderhoudsbeurten tot grote motorblokrevisies. Tevens bent u welkom voor schadetaxaties en -reparaties. Maar ook elektrische storingen gaan wij niet uit de weg. Tevens is er moderne diagnose apparatuur aanwezig om motoren uit te lezen , of storingen op te zoeken. Enkel een service reset of onderhoudslampje uitzetten is ook mogelijk. Bij veel kleine werkzaamheden, zoals een band vervangen of een ketting smeren, kunt u blijven wachten onder het genot van een kopje koffie.

Soorten motoren
Wij zijn gespecialiseerd in alle Japanse en Europese motorfietsen, zoals Aprillia, BMW, Ducati, Honda, Kawasaki, Triumph, Suzuki en Yamaha. Voor vrijwel elke motorfiets kunt u bij ons terecht. Dus of u nu over een scooter, sportmotor of custom beschikt, er zal altijd met veel zorg en nauwkeurigheid aan gewerkt worden. 

Kosten
Doordat ik geen hoge kosten van een showroom of veel personeel heb, kan ik werken tegen een schappelijk uurloon van €54.- (excl. BTW). Als er tijdens een reparatie extra werkzaamheden nodig blijken te zijn, zullen we dit altijd eerst met u bespreken. Als u wilt weten wat voor onderhoud uw motor nodig heeft kom gerust langs voor advies . Bellen of mailen kan ook, maar een beller is altijd sneller.