Banden – Motor Service Alkmaar

Banden

In onze motorzaak leveren wij elk type/merk band.

Voor motorfietsen geldt – nog meer dan voor andere voertuigen – dat de banden van vitaal belang zijn voor een veilige functionering en een goed rijgedrag. Regelmatig onderhoud is essentieel om uw banden in topconditie te houden.

Net als bij elk ander voertuig spelen de banden op een motorfiets een sleutelrol als het gaat om prestaties, rijgedrag en veiligheid. Vaak wordt vergeten om het onderhoud uit te voeren dat noodzakelijk is om de banden veilig te houden. Wie met een motorfiets rijdt, moet op slechts twee kleine contactoppervlakken kunnen vertrouwen.

Het is daarom van uiterst belang de banden in topconditie te houden. Controleer daarom regelmatig de bandenspanning en de algehele staat van de banden.

Bij Motor Service Alkmaar de motorzaak van Alkmaar kunnen wij voor alle merken en modellen banden leveren. Bel of mail voor de scherpe prijzen voor uw motorfiets.

 

Indien u uw eigen banden aanleverd in combinatie met losse wielen word er €25.00 per wiel gerekend. Dat is inclusief nieuw rubberen ventiel en balanceren*

Daar kunt u vaak op blijven wachten.

*voor velgen met binnenbanden gelden andere tariefen.